Sjøørret bindekveld på Teams

Postet av Sandnes Flycasting den 18. Jan 2021

Smitteverntiltakene fortsetter så da fortsetter vi å binde på Teams. Vi drar i gang binding for sjøørretsesongen, som forsåvidt er i gang hele året. Trond, som bokstavelig talt har fisket sjøørret i alle bukter i Rogaland, vil vise teknikker for å binde en reke og en Wooly Bugger. Vi starter opp kl 2000. Gi en lyd under/ send meg en mail/ PM på messenger så legger jeg deg i messenger- gruppa som vi har opprettet. Linken til møtet blir lagt ut der.

Til reka så trenger du krok, isbjørn eller Bucktail til antenner, icedub/ tilsvarende i valgfri farge, CdC samme farge som dubbing, rekeøyne, mono rib, thinskin el liknende til rygg. Binder du CdC er krok typisk #8, bruker du stort hackle eller spey hackle er det vanlig med større krok. Om du ikke har øyne eller annet stasj som gjør reka mer reke så blir det fiskbart uansett.

Til Wooly Buggeren trenger du marabou/ tilsvarende, Icedub/ tilsvarende, Crystalflash, hanehackle, dumbell eller lenkeøyne, UV- lim. Har du UV- lim er dette mulig å bruke som rygg på reka.

Vil du bare drikke kaffe og nyte selskap så melder du deg også på.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.