Nytt fra klubben

Postet av Sandnes Flycasting den 11. Mai 2021

Det er snart onsdag og det begynner å bli på tide å få banket rust ut av holkene for de som enda ikke har kommet i gang. Nå er det i tillegg varmt i været så da er det viktig å holde meteren på Bråstein i morra. Noe dårlige og noe gode nyheter. Den dårlige er at NM i fluekasting er utsatt til høsten. Forbundet kunne ikke fortsette planlegging med de prospekter som Covid- situasjonen tilsa. Det som er bra er at Kjetil får enda litt tid på å kaste enda lengre og treffe blinken bedre. Jeg skal nå se om jeg ikke får pusset formen selv. Sandnes må delta! Bøtta skal Vestover!!

En av de gode nyhetene er at elvene åpner for anadromt fiske. Heldig er de som har åpning i en av de fantastiske elvene i Rogaland. Måtte det bli nok vann. For de som leter etter vakende fisk så er også sesongen i gang. Dette er en fantastisk årstid!

Erling er også godt i gang med å planlegge dugnaden og det er flere som har meldt interesse for snekring og skruing så det blir bra å ta et røsk på anlegget den 19. mai. Bare herlig om flere stiller.

Jeg har med flere demostenger til Bråstein i morra kl 1800. Tre SAGE Ignitere (to- hånds), en SAGE Maverick #7 og en Arctic Silver #5 ørretstang. Den siste er i klubben sitt eie, de andre er stående etter Fluebinderne sin SAGE demo lørdag. Alltid gøy å prøve noe nytt!

Håper vi ses i morra!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.