(Vår)info fra styret

Postet av Sandnes Flycasting den 3. Mar 2021

Alle,

Vi gjennomførte et styremøte i går hvor flere ting var på agendaen. En fellesnevner var selvsagt den pågående Covid- situasjonen og de begrensninger som den gir oss Det er fremdeles strenge smitteverntiltak som gjelder, og det ser ikke ut til å gi seg med det første.

Vi har hallen ut april, men slik det ser ut nå så er det dårlig med organisert innetrening. Erling var en tur i dag og sjekket forholdene og det ser bra ut!. Så planen er å få ut bryggene allerede søndagslik at vi kan starte trening ute. Vi er avhengig av litt hjelp for å få klargjort anlegget, og Kjetil vil administrere en dugnad for å få det til. Så dersom du har lyst å være med så starter det kl 1100. Tanken er å først legge ut bryggene, deretter kaster vi og griller pølser. Ta med vadere, stang, arbeidshansker og kaffe. Det er ikke lys på Bråstein, men dagene blir fort lysere så dette kan bli bra. Det blir også sommertid før måneden er slutt slik at det blir mulig å gjenoppta onsdagene straks det monner.

Vi er fortsatt underlagt smittevern for våre organiserte treninger. Vi kan være inntil 200 stykker tilstede på utendørs arrangement uten stoler. Nå har vi hverken 200 medlemmer eller stoler så dette går seg til. En ansvarlig blir tilstede og har med qrona- koden for smittesporing når vi organiserer trening. Dersom noen vil ut på egenhånd så er det fritt frem.

Vi var oppsatt med et Norgescup- stevne i slutten av april, men Norges Castingforbund har ønske om å komme i gang med sesongen allerede 18 april. Vi kommer til å si ja til arrangementet under forutsetning av at smitteverntiltakene i kommunen fortsatt tillater organiserte utendørsarrangementer. Vi blir å spørre etter frivillige til arrangementet. Vi planlegger også med deltakelse på NM i Oslo 5 juni. Vi håper at vi greier å delta med fire deltakere, det hadde vært stas. Bøtta må til Sandnes i år!

Den årlige Danmarksturen utgikk i år. Vi vil istedenfor arrangere et par fellesturer langs kysten etter sjøørret. Suldalsturen i september bør kunne arrangeres; vi kommer tilbake med info etterhvert. Noe endring til det bedre må jo ha skjedd før den tid. Vi snakket om å lage en fellestur etter brunørreten også, ikke minst kan vi ta en tur i nærområdet da det er nok vann å ta av. Dersom det er interesse for å få gjort noe i regi av klubben så Og skulle noen bare ha lyst til å invitere på tur så er dette selvsagt positivt.

Klubben vil arrangere generalforsamling i april, og valgkomiteen jobber med sin innstilling. Men i første omgang så legger vi ut bryggene og dobbeltrekker litt på Bråstein. 

Husk at fisken alltid står på andre sida!

Styret


1 Kommentar

Kommentarer

  • Tom Arve Robertsen

    Gikk litt fort i svingene. Jeg glemte å si at de som kunne tenke seg å delta kan enten sende meg en mail på tom@flycasting.no eller legge igjen en kommentar her. Eller bare dukke opp.

    03 mars 2021

Logg inn for å skrive en kommentar.