Fluebinding i januar - å binde en enkel speyflue

Postet av Sandnes Flycasting den 4. Jan 2021

Som dere har fått med dere og som jeg ikke skjønte før forrige mail ble sendt ut så er det endrede smittevernsregler for de neste to ukene. Den bebudede kastetreningen utgår derfor. Jeg har likevel registrert de som ønsker å kaste og viderefører lista inntil videre. 


Imens ønsker vi å tilby en virtuell bindeøkt onsdag hvor Kjell Idar instruerer i binding av en enkel speyflue. Speyfluer er mye enklere å binde og bedre å fiske med enn det mange tror. Historien til disse fluene kan Kjell Idar også veldig godt, så dette kan bli en veldig kjekk kveld. Planen er å streame økten klokka 1900-2100 på Facebook eller en annen lukket gruppe. Hvis noen av dere er gode på live stream så mottar Tom gjerne tips :-)


Vi ønsker tilbakemelding til tom@flycasting.no på hvem som kan tenke seg å delta. Utstyr som kreves er en Speykrok eller stor  singlekrok, noe ulltråd (mors strikkeskrin), mylar tinsel eller ovalt tinsel, noen store hanehackle eller Schlappen, perlehøne og Mallard til vinge. Speykrok kan vi legge i butikken til Fluebinderne i morgen til de som trenger.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.