Oppstart med fluebinding

Postet av Sandnes Flycasting den 1. Nov 2020

Det er november, og den mørkeste tiden på året er i gang. Ingenting er som å få en ørret eller laks på egenbundet flue! Du lurer sikkert på når du skal få tid til det, men tipset er å sette av onsdagene fra 1800 til 2030, tenke over hvilke fluer du må ha klar til 1. april, pakke materialene i en liten boks og være klar til å binde når sjansen er tilstede! Minner derfor om bindekveld førstkommende onsdag kl 1800. Mangler du fjær så har klubben endel materiale tilgjengelig. 


Arild vil også binde en klassisk Green Highlander, og de som vil følge med er invitert til å delta. På grunn av forberedelser for Arild så ønsker han tilbakemelding fra de som vil ha en klassisk pakke. Send en mail til tom@flycasting.no eller legg igjen en beskjed i bloggen. Det er gratis å delta så det er risikofritt å melde seg på. Ved å lære seg noen av de klassiske bindeteknikkene så blir du også generelt en bedre fluebinder, til og med nymfene dine blir penere etterpå. Arild vil fortelle om materialvalg, bindeteknikker, mønstre, fiskbarhet og det som måtte høre med. Å lære av en av landets fremste klassiske bindere er en opplevelse. 


For de som ikke har bundet fluer i det hele tatt, eller bare vil prate fiske så er det å ta med seg kaffen og ta turen til Sandneshallen onsdag. Det kan være inspirerende nok!


Det blir kasting fra 20:30 til 22:00.


StyretKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.