Høsten er kommet!

Postet av Sandnes Flycasting den 26. Sep 2021

Sommeren er over for de som ikke enda har fått det med seg. De siste lakseelvene stenger om kort tid og begge gruppene som har vært i Suldal har ikke fått fisk. Gruppe to var overbooket, og det er inngått enighet med Anne Gunn om at vi holder oss til åtte neste år.

Forhåpentligvis har fiskesesongen vært bra for alle så langt. Det er bare resten igjen. Høsten og vinteren har fortsatt mye å by på for de som kler seg etter været og fortsetter å svinge flua.

På konkurransesiden har det vært dødt siden Covid'en startet. Vi arrangerte det første Norgescup- stevnet på nesten to år på bryggene den 29 august under strålende forhold. Vi har også tatt på oss å arrangere NM i fluekasting 2. og 3. oktober. Det skulle egentlig arrangeres i Oslo, men der har de punktert kastedammen.  Så da ble det SFC igjen! Gjengen som var med å arrangere Norgescup’en stiller opp på kort varsel. Sporty! Forhåpentligvis ser vi også flere av klubbens medlemmer på tilskuerbenken til helga? 

Vi starter innetrening onsdag 6 oktober. Ta med bindeutstyr og møt opp kl 1800. 2030 kaster vi i hallen. Høstferien er i uke 41 - uka etter - så da er hallen dessverre stengt. Vi satser på å komme med et sesongprogram etterhvert som det blir klart.

Ønsker alle velkommen til en ny sesong i hallen!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.