Aktivitetsplan 2021

Postet av Sandnes Flycasting den 1. Feb 2021

Hei!

Nå fortsetter Covid- restriksjonene en tid til så vårt planlagte program for senvinteren er oppe i det blå. Vi rakk før jul å få med oss Knut Ståle og sjøørretprosjektet, Arild rakk en halv Green Highlander. Vi hadde gledet oss til å gjøre ferdig Green Highlanderen samt få til å montere stokkanda på speykroken, Trond Kjærstad med ørrethistorier, Stein Grønberg med historier fra Finnmark, Erlend Vivelid med sine nymfer og mye mer. Ikke minst å få kontroll på kastearmen. Vi har forsøkt binding per Teams; godt arbeid på sparket av Kjell Idar og Trond. Vii hadde et lite fotokurs forrige uke, også det på Teams. Det ser ut til at det kan fortsette å bli endel på- sparket foredrag fremover.

I et forsøk på å opprettholde interessant aktivitet fremover så spør jeg herved om noen av dere har lyst å bidra med noe vettugt på Teams? Det kan være noe så enkel som hvordan planlegge laksesesongen i Rogaland (hvordan i he%&/te få tak i fiskekort?), en drøs om strategi for sjøørret i mars og april, hvordan planlegge for fisketur på New Zealand eller Grønland (Oddvar?), hver deltaker kan presentere sin favorittflue og snakke om denne (kan jo umulig være hemmelig!). Lista er lang.

Jeg hører med dere da jeg akkurat nå ikke hadde blokka full med gode ideer. Er det noen som har bidrag så kontakt meg, enten under eller send en mail til tom@flycasting.no. Ulempen er at du automatisk er på valg som styremedlem i mars. Men det er en liten pris å betale! 


Ser frem til mange gode innspill!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.