Vi trener igjen!

Postet av Styret den 15. Nov 2020

Vi satser på å trene neste onsdag 20:30-22:00, dog begrenser vi til ti deltakere, trener inkludert. Kjetil blir ansvarlig trener, og det blir førstemann til mølla. Send en mail til to@flycasting.no så setter jeg opp deltakerliste. De som ikke kommer med denne onsdagen skyver jeg til neste. Jeg registrerer at det er visse problemer med å lese arrangementer på app'en. Jeg legger også ut på Fb.


4 Kommentarer

Kommentarer

 • Tom Arve Robertsen

  det var litt uklart fra Sandneshallen hva som var liv av aktivitet og ikke. dersom vi får trene onsdag så fyller vi opp med de som ikke fikk plass først

  23 november 2020
 • Gunnstein Sælevik

  Hei, Er det slik at trening på onsdag er fylt opp av de som ikke fikk plass sist onsdag, eller blir det ny runde med påmelding for evt ledige plasser?

  23 november 2020
 • Tom Arve Robertsen

  De som møter onsdag er Kjetil (trener), Trond og Synniva, Odd Egil Raugstad, Ronny Tegle, Gunnstein Sælevik, Steinar Nielsen, Geir Aksdal, Eivinn Hustvedt, Ole Robertsen. Andre som ønsker å delta sender fortsatt en mail, men da til uka derpå (25 november)

  16 november 2020
 • Tom Arve Robertsen

  Det gikk unna, mange som vil kaste. De som melder seg etter kl 22:00 søndag kommer på liste for neste onsdag! Artig med så mye engasjement!

  15 november 2020
 • Trond Abrahamsen Askildsen

  prøv med Tom@flycasting

  15 november 2020
 • Gunnstein Sælevik

  Fikk e-posten i retur, med beskjed om at to@flycasting.no ikke finnes.

  15 november 2020

Logg inn for å skrive en kommentar.