Trening onsdag 21 oktober

Postet av Trenergruppe den 20. Okt 2020

Det blir kasting i hallen onsdag fra kl. 2030. Pga annet arrangement i hallen før det så blir det ikke fluebinding kl 1800. Husk å registrere fremmøte på QR- koden som henges opp i hjørnet. Da slipper du å registrere deg i døra.


Trenerne






Sandneshallen: Trening 21 oktober + generelt om COVID registrering

Postet av Trenergruppe den 15. Okt 2020

Hei,

Da var sesongens første innetrening unnagjort. Det var mange som kom, både gamle og nye. Det virket til å være god stemning så vi ser frem til neste onsdags trening. For de som fikk med seg at neste onsdag utgår så skal dette pr. nå ikke stemme. Dvs - det blir ikke binding i Sandneshallen pga arrangement, men vi slipper inn på løpebanene fra kl. 2015. Mer info følger til uka skulle dette endre seg.

Pga smittevernskrav om registrert fremmøte i Sandneshallen så vil trenerne i tiden fremover registrere hvem som fysisk er tilstede. Dette gjør dere selv ved å scanne en Qr- kode som vi vil henge opp på veggen i området hvor vi rigger stengene. Vi ber dere scanne koden med mobilkameraet, og gå igjennom trinnene for verifisering/ registrering. Hvis dette er komplisert så spør. Dersom vi greier å ha denne kontrollen så trenger dere ikke å gjøre annen type registrering i hallen. Tom vil administrere lister og være kontaktpunktet skulle det bli behov for smittesporing. 

Igjen - velkommen neste onsdag!

Trenerteamet