Nytt fra klubben

Postet av Sandnes Flycasting den 11. Mai 2021

Det er snart onsdag og det begynner å bli på tide å få banket rust ut av holkene for de som enda ikke har kommet i gang. Nå er det i tillegg varmt i været så da er det viktig å holde meteren på Bråstein i morra. Noe dårlige og noe gode nyheter. Den dårlige er at NM i fluekasting er utsatt til høsten. Forbundet kunne ikke fortsette planlegging med de prospekter som Covid- situasjonen tilsa. Det som er bra er at Kjetil får enda litt tid på å kaste enda lengre og treffe blinken bedre. Jeg skal nå se om jeg ikke får pusset formen selv. Sandnes må delta! Bøtta skal Vestover!!

En av de gode nyhetene er at elvene åpner for anadromt fiske. Heldig er de som har åpning i en av de fantastiske elvene i Rogaland. Måtte det bli nok vann. For de som leter etter vakende fisk så er også sesongen i gang. Dette er en fantastisk årstid!

Erling er også godt i gang med å planlegge dugnaden og det er flere som har meldt interesse for snekring og skruing så det blir bra å ta et røsk på anlegget den 19. mai. Bare herlig om flere stiller.

Jeg har med flere demostenger til Bråstein i morra kl 1800. Tre SAGE Ignitere (to- hånds), en SAGE Maverick #7 og en Arctic Silver #5 ørretstang. Den siste er i klubben sitt eie, de andre er stående etter Fluebinderne sin SAGE demo lørdag. Alltid gøy å prøve noe nytt!

Håper vi ses i morra!


0 Kommentar

Dugnad på Bråstein onsdag 19 mai kl 1700

Postet av Sandnes Flycasting den 2. Mai 2021

Alle,

det er behov for noe dugnad på bryggene. Det mangler planker, det flyter sånn passe, og ikke minst må kjettingene byttes. Erling har laget en liste med ting som må gjøres.20210502 Dugnad 19. mai.docx

I tillegg til å hatt noen sterke rygger som tar med seg vadere og hansker så er det et spørsmål om det finnes noen i klubben med dykkersertifikat? Istedenfor å dra loddene opp på brygga (ansett som umulig) så prøver vi å skifte kjettingen på seks meters dyp. 

Det hadde vært greit med en tilbakemelding fra de av dere som kan tenke seg å være med. Dersom dere har spesielle kvaliteter ut over å kaste med flue, så se igjennom Erling sitt arbeidsdokument og si at dette er noe dere er ekspert på.

Dersom noen av dere kan dykke (må ha utstyr sjøl) så gi også en lyd.

Kontakt er tom@flycasting.no eller 95756770.

Tom


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline