Organisert innendørs trening for voksne kanselleres i Sandnes kommune

Postet av Sandnes Flycasting den 16. Feb 2021

Det er med uglede jeg må kansellere trening i Sandneshallen på ubestemt tid. Styret fikk beskjed i går om at innendørs trening i Sandnes kommune skal følge nasjonale smittevernregler. Dvs at organisert trening for voksne over 20 år utgår. Så da blir det å kaste i bakhagen istedenfor. Heldigvis nærmer våren seg men det er enda en stund til Hafrsfjord er isfritt.

Det er bare å beklage. Jeg kommer tilbake med oppdatert info etterhvert.


0 Kommentar

Kastetrening

Postet av Sandnes Flycasting den 9. Feb 2021

Er du lei av å gå på ski på vannet så kan du heller kaste i hallen! Meld deg på til tom@flycasting.no. Gjerne for neste uke også.0 Kommentar

Hoi! Da var det kasting igjen!!

Postet av Sandnes Flycasting den 2. Feb 2021

Ok, så tok jeg feil i går. Det får så være, men nå er det lettelser i smittevernregler og det blir anledning å trene i hallen igjen. Det er fortsatt bare plass til 10 stykker, og jeg velger å prioritere ungdommen og Kjetil; Kjetil pga konkurranse og ungdommen fordi de er fremtida. Jeg har nullstilt den tidligere startlista da det er gått såpass lang tid. Jeg setter opp fortløpende for kommende uker.

Merk at det fortsatt er smitteverntiltak. Sandneshallen har regulert hvordan de forskjellige klubbene skal forholde seg både ved ankomst, opphold og avgang. Nå var de ikke eksplisitt med oss, men jeg tenker vi møtes inne i gangen utenfor binderommet. Trener har med Qr-koden og alle skanner seg inn hos han. Så er det marsj inn og kaste. Alle må respektere avstand (1 meter) og ellers forholde seg til sunn fornuft. Så håper vi dette kan holde seg i tida fremover. Trond blir trener denne torsdagen.

Send meg en mail på tom@flycasting.no eller si fra i kommentarfeltet så ser jeg hvor lenge jeg har kontroll.

Velkommen!

.  


0 Kommentar

Aktivitetsplan 2021

Postet av Sandnes Flycasting den 1. Feb 2021

Hei!

Nå fortsetter Covid- restriksjonene en tid til så vårt planlagte program for senvinteren er oppe i det blå. Vi rakk før jul å få med oss Knut Ståle og sjøørretprosjektet, Arild rakk en halv Green Highlander. Vi hadde gledet oss til å gjøre ferdig Green Highlanderen samt få til å montere stokkanda på speykroken, Trond Kjærstad med ørrethistorier, Stein Grønberg med historier fra Finnmark, Erlend Vivelid med sine nymfer og mye mer. Ikke minst å få kontroll på kastearmen. Vi har forsøkt binding per Teams; godt arbeid på sparket av Kjell Idar og Trond. Vii hadde et lite fotokurs forrige uke, også det på Teams. Det ser ut til at det kan fortsette å bli endel på- sparket foredrag fremover.

I et forsøk på å opprettholde interessant aktivitet fremover så spør jeg herved om noen av dere har lyst å bidra med noe vettugt på Teams? Det kan være noe så enkel som hvordan planlegge laksesesongen i Rogaland (hvordan i he%&/te få tak i fiskekort?), en drøs om strategi for sjøørret i mars og april, hvordan planlegge for fisketur på New Zealand eller Grønland (Oddvar?), hver deltaker kan presentere sin favorittflue og snakke om denne (kan jo umulig være hemmelig!). Lista er lang.

Jeg hører med dere da jeg akkurat nå ikke hadde blokka full med gode ideer. Er det noen som har bidrag så kontakt meg, enten under eller send en mail til tom@flycasting.no. Ulempen er at du automatisk er på valg som styremedlem i mars. Men det er en liten pris å betale! 


Ser frem til mange gode innspill!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline