Nytt fra klubben

Postet av Sandnes Flycasting den 11. Mai 2021

Det er snart onsdag og det begynner å bli på tide å få banket rust ut av holkene for de som enda ikke har kommet i gang. Nå er det i tillegg varmt i været så da er det viktig å holde meteren på Bråstein i morra. Noe dårlige og noe gode nyheter. Den dårlige er at NM i fluekasting er utsatt til høsten. Forbundet kunne ikke fortsette planlegging med de prospekter som Covid- situasjonen tilsa. Det som er bra er at Kjetil får enda litt tid på å kaste enda lengre og treffe blinken bedre. Jeg skal nå se om jeg ikke får pusset formen selv. Sandnes må delta! Bøtta skal Vestover!!

En av de gode nyhetene er at elvene åpner for anadromt fiske. Heldig er de som har åpning i en av de fantastiske elvene i Rogaland. Måtte det bli nok vann. For de som leter etter vakende fisk så er også sesongen i gang. Dette er en fantastisk årstid!

Erling er også godt i gang med å planlegge dugnaden og det er flere som har meldt interesse for snekring og skruing så det blir bra å ta et røsk på anlegget den 19. mai. Bare herlig om flere stiller.

Jeg har med flere demostenger til Bråstein i morra kl 1800. Tre SAGE Ignitere (to- hånds), en SAGE Maverick #7 og en Arctic Silver #5 ørretstang. Den siste er i klubben sitt eie, de andre er stående etter Fluebinderne sin SAGE demo lørdag. Alltid gøy å prøve noe nytt!

Håper vi ses i morra!


0 Kommentar

Dugnad på Bråstein onsdag 19 mai kl 1700

Postet av Sandnes Flycasting den 2. Mai 2021

Alle,

det er behov for noe dugnad på bryggene. Det mangler planker, det flyter sånn passe, og ikke minst må kjettingene byttes. Erling har laget en liste med ting som må gjøres.20210502 Dugnad 19. mai.docx

I tillegg til å hatt noen sterke rygger som tar med seg vadere og hansker så er det et spørsmål om det finnes noen i klubben med dykkersertifikat? Istedenfor å dra loddene opp på brygga (ansett som umulig) så prøver vi å skifte kjettingen på seks meters dyp. 

Det hadde vært greit med en tilbakemelding fra de av dere som kan tenke seg å være med. Dersom dere har spesielle kvaliteter ut over å kaste med flue, så se igjennom Erling sitt arbeidsdokument og si at dette er noe dere er ekspert på.

Dersom noen av dere kan dykke (må ha utstyr sjøl) så gi også en lyd.

Kontakt er tom@flycasting.no eller 95756770.

Tom


0 Kommentar

Sakspapirer årsmøte

Postet av Sandnes Flycasting den 23. Apr 2021

Alle,


finn vedlagt Sakliste_og_sakspapirer_for_årsmøte2020.docx. Håper det er lesbart :-)


Tom


0 Kommentar

(Vår)info fra styret

Postet av Sandnes Flycasting den 3. Mar 2021

Alle,

Vi gjennomførte et styremøte i går hvor flere ting var på agendaen. En fellesnevner var selvsagt den pågående Covid- situasjonen og de begrensninger som den gir oss Det er fremdeles strenge smitteverntiltak som gjelder, og det ser ikke ut til å gi seg med det første.

Vi har hallen ut april, men slik det ser ut nå så er det dårlig med organisert innetrening. Erling var en tur i dag og sjekket forholdene og det ser bra ut!. Så planen er å få ut bryggene allerede søndagslik at vi kan starte trening ute. Vi er avhengig av litt hjelp for å få klargjort anlegget, og Kjetil vil administrere en dugnad for å få det til. Så dersom du har lyst å være med så starter det kl 1100. Tanken er å først legge ut bryggene, deretter kaster vi og griller pølser. Ta med vadere, stang, arbeidshansker og kaffe. Det er ikke lys på Bråstein, men dagene blir fort lysere så dette kan bli bra. Det blir også sommertid før måneden er slutt slik at det blir mulig å gjenoppta onsdagene straks det monner.

Vi er fortsatt underlagt smittevern for våre organiserte treninger. Vi kan være inntil 200 stykker tilstede på utendørs arrangement uten stoler. Nå har vi hverken 200 medlemmer eller stoler så dette går seg til. En ansvarlig blir tilstede og har med qrona- koden for smittesporing når vi organiserer trening. Dersom noen vil ut på egenhånd så er det fritt frem.

Vi var oppsatt med et Norgescup- stevne i slutten av april, men Norges Castingforbund har ønske om å komme i gang med sesongen allerede 18 april. Vi kommer til å si ja til arrangementet under forutsetning av at smitteverntiltakene i kommunen fortsatt tillater organiserte utendørsarrangementer. Vi blir å spørre etter frivillige til arrangementet. Vi planlegger også med deltakelse på NM i Oslo 5 juni. Vi håper at vi greier å delta med fire deltakere, det hadde vært stas. Bøtta må til Sandnes i år!

Den årlige Danmarksturen utgikk i år. Vi vil istedenfor arrangere et par fellesturer langs kysten etter sjøørret. Suldalsturen i september bør kunne arrangeres; vi kommer tilbake med info etterhvert. Noe endring til det bedre må jo ha skjedd før den tid. Vi snakket om å lage en fellestur etter brunørreten også, ikke minst kan vi ta en tur i nærområdet da det er nok vann å ta av. Dersom det er interesse for å få gjort noe i regi av klubben så Og skulle noen bare ha lyst til å invitere på tur så er dette selvsagt positivt.

Klubben vil arrangere generalforsamling i april, og valgkomiteen jobber med sin innstilling. Men i første omgang så legger vi ut bryggene og dobbeltrekker litt på Bråstein. 

Husk at fisken alltid står på andre sida!

Styret


1 Kommentar

Organisert innendørs trening for voksne kanselleres i Sandnes kommune

Postet av Sandnes Flycasting den 16. Feb 2021

Det er med uglede jeg må kansellere trening i Sandneshallen på ubestemt tid. Styret fikk beskjed i går om at innendørs trening i Sandnes kommune skal følge nasjonale smittevernregler. Dvs at organisert trening for voksne over 20 år utgår. Så da blir det å kaste i bakhagen istedenfor. Heldigvis nærmer våren seg men det er enda en stund til Hafrsfjord er isfritt.

Det er bare å beklage. Jeg kommer tilbake med oppdatert info etterhvert.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline